Yogani – de schrijver van de AYP lessen

Yogani is sinds lange tijd een beoefenaar van gevorderde yoga technieken, die graag wat nuttige informatie wil achterlaten. Door de jaren heen heeft hij vele tradities grensoverschrijdend benaderd, en heeft zo een effectieve integratie van methoden ontwikkeld. De methoden zijn flexibel en wetenschappelijk, in tegenstelling tot star en willekeurig. Het is een systeem dat open staat voor publieke toetsing, wat tegenwoordig het geval zou moeten zijn met alle spirituele kennis.

Hij verlangt niet naar de status van een guru – een kleine bijdrage leveren aan een betere beschikbaarheid van spirituele methoden voor iedereen geeft hem genoeg vreugde.

Yogani wenst anoniem te blijven, om zo een rustig leven met yoga beoefening te kunnen behouden. AYP draait niet om de schrijver. Het is voor iedereen die naar kennis verlangt.

Iedereen is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar eigen spirituele ontwikkeling en de toepassing van de beschreven methoden. Wat je doet met de informatie die beschikbaar is in de AYP lessen is helemaal aan jou.

De hoop is er dat je in de AYP lessen een bruikbare bron van informatie vindt terwijl je je gekozen spirituele pad volgt. Oefen verstandig en geniet!

De guru is in je,

Yogani